• -10%
  • -10%

Fitomedicin - Ušné sviečky z včelieho vosku pre deti, 2 ks

2,40 €
2,16 € Zľava 10%
S DPH 3-4

Fitomedicin - Ušné sviečky z včelieho vosku pre deti, 2 ks

Množstvo

Ušné sviečky z včelieho vosku pre deti, 2 ks. Sviečky sú určené na čistenie uší. Zastavujú zápalový proces ucha, hrdla, nosa a vedľajších nosových dutín, majú priaznivý vplyv na hluk v ušiach a bolesti hlavy.

Návod na použitie:  Vykonávajte len s asistentom. - Pripravte si pohár vody, dve voskové sviečky, kozmetické tampóny, zápalky, ochranný kruh (navrhnutý na balenie), uterák. - Položte hlavu na jednu stranu, prikryte priestor okolo ucha uterákom, ktorý chráni vlasy a oblečenie.  Zapáľte horný koniec voskovej sviečky (lievik). Sviečku (lievik) umiestnite vertikálne do sluchového ústia základňou oproti osvetlenému koncu cez otvor ochranného kruhu. Ak je sviečka správne nainštalovaná, budete počuť príjemný prask a slabý plameň. Keď sviečka dohorí po uvedenú čiaru, uhasí sa v pohári s vodou. Očistite ucho tampónom. Postup by sa mal vykonať na obidvoch ušiach. Odpočívajte po procedúre po dobu 15-20 minút - veľmi pozitívne ovplyvňuje celkovú pohodu. Po procedúre sa neodporúča namočiť hlavu. Voskové sviečky sa odporúčajú 1-2 krát týždenne.

Zloženie: včelí vosk, propolis.

Kontraindikácie: Nepoužívajte s poškodením ušného kanálika tympanickej membrány, hnisavým výbojom z ucha, nádorovými procesmi v oblasti hlavy, alergickými reakciami na včelie produkty. Produkt nie je liek a nemá schválené zdravotné účinky.

Krajina pôvodu: Rusko 

4607073910029

Špecifické referencie

Fitomedicin - Ušné sviečky...

2,40 € 2,16 €