Nechtíkový aromatický olej 50 ml

7,90 €
S DPH 3-4

Nechtíkový aromatický olej 50 ml

Množstvo

Použitie: Olej má antiseptické, baktericídne, protizápalové, regeneračné, hojenie rán, zvláčňujúce a opaľovacie účinky. Olej z nechtíka lekárskeho je účinnou ochranou pred agresívnymi účinkami faktorov životného prostredia a odporúča sa pre každodennú starostlivosť o pokožku akéhokoľvek typu, najmä pre jemnú pokožku detí. Olej má priaznivý vplyv na mastnú a problematickú pleť, pretože pomáha zúžiť rozšírené póry a znížiť sekréciu mazu. Použitie nechtíkového oleja je účinné pri liečbe rán, vredov, trhlín (vrátane popraskaných bradaviek u dojčiacich matiek a trhlín v rohoch úst), popálenín, vyrážok (vrátane akné), impetiga, preležanín. Olej pomáha eliminovať cievnu sieť na tvári a dodáva pokožke rovnomernú zdravú farbu. Používa sa tiež na zlepšenie rastu a posilnenia vlasov a nechtov.

Zloženie/INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Calendula Officinalis Flower Extract (absolútny). Bez konzervačných látok, farbív a syntetických prísad.

UPOZORNENIE: len na vonkajšie použitie. Chránte pred detmi a priamím slnečným žiarením, pri teplote neprevyšujúcej 25°C.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820031052597

Špecifické referencie

Nechtíkový aromatický olej...

7,90 €