RBA Tradičný sibírsky šampón č. 4 s kvetovým propolisom - objem a sila 550 ml

5,40 €
S DPH 3-4

RBA Tradičný sibírsky šampón s kvetovým propolisom - objem a sila 550 ml

Množstvo

RBA Tradičný sibírsky šampón s kvetovým propolisom - objem a sila 550 ml - Neobsahuje  SLS, parabény

Tento šampón  s kvetinovým propolisom dáva objem a čistotu vlasom. Je vyrobený podľa receptúry známej sibírskej bylinkárky Agafji Jermakovej. Šampón s kvetinovým propolisom, je obohatený o prírodný kvetinový vosk, liečivú verben a voskové éterické oleje a dodáva poddajnosť a objem vlasom .

Propolis – je živicová substancia, ktorú včely zbierajú z rôznych stromov (breza, topoľ, borovica, jelša a vŕby) a listových púčikov. Takýto materiál získaný z včelstiev je obohatený o ich sliny a enzýmy. Propolis sa skladá z: 55% živice a balzamu; 30% vosk; 10% aromatických silicových olejov; 5% peľu. Od najstarších časov boli známe cenné vlastnosti propolisu. Pomáha obnoviť silu, udržiavať krásu a mladosť.

Spôsob použitia: Naneste na vlhké vlasy, masážnymi pohybmi napeňte, umyte vodou. Vhodný na každodenné použitie.

Ingredients/INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate (SLES),  Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propolis Extract* , Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomila Recutita Fower Water*, Sophora Japonica Flower Extract , Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba*, Lavandula Angustifolia Oil  , Chamomila Recutita Oil, Saponaria Officinalis Root Extract*, Mel*, Panthenol , Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16255, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720

Upozornenie: Nevhodné pre osoby s alergiou na včelie produkty, ako aj pri precitlivelosti alebo alergii na iné zložky šampónu.

Výrobca: EU.

4744183013933

Špecifické referencie

RBA Tradičný sibírsky...

5,40 €