• Vypredané

RBA Tradičný sibírsky šampón č. 2 s brezovým propolisom - obnovujúci 550 ml

5,40 €
S DPH

RBA Tradičný sibírsky šampón č. 2 s brezovým propolisom - obnovujúci 550 ml 

Množstvo
Vypredané

RBA Tradičný sibírsky šampón s brezovým propolisom - obnovujúci 550 ml

Aby obnova Vašich vlasov bola ešte viac účinná, pri príprave šampónu, ktorého základom je brezový propolis, sme doplnili recept babičky Agáfii o organický extrakt žihľavy, éterický olej ženšenu a vresu. Šampón na základe brezového propolisu šetrne obnovuje poškodené vlasy a pokožku hlavy.

Aktívna látka: Propolis – je živicová substancia, ktorú včely zbierajú z rôznych stromov (breza, topoľ, borovica, jelša a vŕby) a listových púčikov. Takýto materiál získaný z včelstiev je obohatený o ich sliny a enzýmy. Propolis sa skladá z: 55% živice a balzámu; 30% vosk; 10% aromatický silicový olej; 5% peľu.  Aby obnova vlasov bola ešte viac účinná, tak sa pri príprave šampónu, ktorého základom je brezový propolis, doplnil recept  o organický extrakt žihľavy, propolisové mliečko, éterický olej ženšenu a vresu. Šampón na základe brezového propolisu šetrne obnovuje poškodené vlasy a ozdravuje pokožku hlavy.

Spôsob použitia: Naneste na vlhké vlasy, masážnymi pohybmi napeňte, umyte vodou. Vhodný na každodenné použitie.

Ingredients/INCI: Aqua with infusions of: Pinus Palustris Wood Tar, Beeswax, Pollen Extract, Betula alba extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Saponaria officinalis root extract, Betula alba flower pollen extract, Mel, Urtica dioica extract, Panax ginseng oil, Calluna vulgaris oil, Betula alba flower tar, Magnesium Laureth Sulfate, Cocomidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Lauryl Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Hydrolyzed Wheat proteins, Hydrolyzed Avena sativa proteins, Atragene sibirica extract, D-panthenol, Citric Acid. 

Upozornenie: Nevhodné pre osoby s alergiou na včelie produkty, ako aj pri precitlivelosti alebo alergii na iné zložky šampónu.

Výrobca: EU.

4744183013919

Špecifické referencie

RBA Tradičný sibírsky...

5,40 €