• Vypredané

EcoLab: aromaterapeutický balzam 7v1 (50g)

3,99 €
S DPH

EcoLab HERBAL THERAPY: aromaterapeutický balzam 7v1 (50g)

Množstvo
Vypredané

Séria produktov "HERBAL THERAPY" od značky Ecolab je vyvinutá na základe prírodných olejov a výťažkov s použitím najnovších technológií. Všetky druhy balzamov obsahujú viac ako 97,5% prírodných zložiek. Multifunkčné balzamy sú určené na starostlivosť o telo a aromaterapiu.

Tento aromaterapeutický balzam je výborným pomocníkom pri bolestiach hlavy či pri prechladnutí. Je vyrobený na základe 16 liečivých bylín. Obsahuje aktívny komplex proti nachladnutiu.

✓ Zmierňuje príznaky prechladnutia,

✓ má antivírusové a upokojujúce účinky,

✓ zmierňuje kašeľ a pomôže ľahšie dýchať,

✓ posilňuje imunitu a zlepšuje celkovú pohodu,

✓ taktiež sa odporúča používať pri bolestiach chrbta a svalov.

Návod na použitie: Balzam aplikujte na hrudník, chodidlá, krídla nosa alebo oblasť spánkov a premasírujte. Pri bolestiach hlavy sa balzam odporúča aplikovať na oblasť spánkov. Pri bolestiach svalov nanášajte na bolestivé miesto.

Ingredients/INCI: Petrolatum, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Paraffin Wax, Mentha Piperita Leaf Extract, Hypericum Perforatum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Dianthus Caryophyllus Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Abies Sibirica Needle Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Arctium Lappa Root Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Ruta Graveolens Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Oil, Menthol, Camphor, Turpentine, Star Anisе Oil.

Upozornenie: Neodporúča sa ľuďom s individuálnou neznášanlivosťou na niektorú zo zložiek prípravku. Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami. Neaplikovať na poškodenú pokožku alebo otvorené rany. Je určený len na vonkajšie použitie. Po použití výrobku si vždy umyte ruky!

Krajina pôvodu: Rusko

4620046175461

Špecifické referencie

EcoLab: aromaterapeutický...

3,99 €