• -20%
  • -20%

Farmakom - Ichthyol balzam na problémovú pokožku 30g

5,90 €
4,72 € Zľava 20%
S DPH 3-4

Farmakom - Ichthyol balzam na problémovú pokožku 30g

Množstvo

Odporúča sa používať pri komplexnej terapii rôznych kožných poškodení (popáleniny, dermatitídy, ekzémy, psoriáze a pod.),  Má protizápalové, antiseptické a analgetické účinky. Kozmetická vazelína na zmäkčenie a ochranu pokožky.

Ichthyolum má protizápalové, lokálne tlmiace bolesti a antiseptické vlastnosti. Zvonka sa používa pri poškodeniach kože (popáleniny, dermatitídy, ekzémy, psoriáze a pod.)

viac info: Pri aplikácii na pokožku eliminuje olupovanie, zjemňuje keratinizačné procesy, znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje procesy regenerácie pokožky a zlepšuje trofizmus tkanív. Priaznivo pôsobí na oblasť zápalu kože a podkožných vrstiev, reguluje cievny tonus a má lokálny analgetický účinok.

Vďaka svojim antiseptickým vlastnostiam, ktoré naša pokožka potrebuje, je ichtyolový balzam účinný v boji proti akné. Čerpá hnis, čím poskytuje pomerne priaznivý účinok na rôzne druhy hnisavých procesov, napríklad hojenie rán. Použitie balzamu na akné - naneste tenkú vrstvu na pupienok a neoplachujte 2 hodiny. Pri aplikácii produktu v noci musíte na vrch položiť vatový tampón a upevniť ho omietkou.

Spôsob použitia: Naneste tenkú vrstvu Ichthyol balzamu na poškodenú oblasť pokožky 2-3 krát denne, potom prekryte čistým gázovým obväzom. Po aplikácii balzamu si dôkladne umyte ruky.

Ingredients/INCI: Ichthyolum, petrolatum.

Upozornenie: Neodporúča sa pri individuálnej neznášanlivosti na niektoré zložky prípravku , pre deti do 3 rokov,dávať pozor na oči a sliznice

Skladovanie: pri teplotách medzi 5 ° až 25 ° C.Len na vonkajšie použitie. Nie je to liek. Dermatologicky testované.

Krajina pôvodu: Rusko

4820025748550

Špecifické referencie

Farmakom - Ichthyol balzam...

5,90 € 4,72 €