• -10%
  • -10%

ELIXIR Gél na jazvy, pigment, poškodená koža, 40 ml

5,50 €
4,95 € Zľava 10%
S DPH 3-4

ELIXIR Gél na jazvy, pigment, poškodená koža, 40 ml

Množstvo

Pomáha odstraňovať keloidné jazvy. Jazvy a strie kože - problém je pre toľko ľudí dosť dôležitý. V našom ďaleko od dokonalého sveta je len málo ľudí, ktorí by nemali na svojom tele jedinú jazvu. Počas celého života je naša koža, ktorá je najväčším orgánom ľudského tela, testovaná na silu. Strie, domáce zranenia, rezy, popáleniny, nehody, operácie a len zápalové ochorenia kože - to nie je úplný zoznam príčin zjazvenia. Jazvy na významných miestach kazia náš vzhľad, znižujú kvalitu života. Gél Contrarubets vám pomôže výrazne zlepšiť stav jazvy. Použitie ako pomôcka v komplexe terapeutických a preventívnych opatrení na odstránenie čerstvých aj starých jaziev akéhokoľvek pôvodu - mechanické poškodenie kože, tepelné alebo chemické popáleniny, očkovanie, akné alebo chirurgický zákrok.

-odstraňuje veľmi hlboké jazvy po ťažkej forme ovčích kiahní
- podporuje regeneráciu zdravých kožných buniek
- má protizápalový účinok
- zmierňuje svrbenie
- zmäkčuje tkanivo jazvy
- inhibuje proliferáciu buniek spojivového tkanivo
- obnovuje výmenu pigmentov

Hlavnými aktívnymi zložkami gélu "Contrarubets" sú heparín, alantoín a cibuľový extrakt, vďaka čomu liek vyhladzuje jazvy, robí ich pružnejšími, približuje ich k prirodzenej farbe pokožky a tiež obnovuje strie.

Alantoín má hydratačné, protizápalové, baktericídne, regeneračné a keratolytické účinky.

Cibuľový extrakt - protizápalový, baktericídny, regeneračný a stimulujúci tvorbu kolagénu.

Spôsob použitia: Gél nanášajte v tenkej vrstve na postihnuté miesta niekoľkokrát denne.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Skladovanie: na suchom mieste pri teplote od 5 °C do 25 °C. Kontraindikácie: individuálna intolerancia na zložky produktu. Nie je to liek.

Zloženie/ INCI:  Aqua, Allium Cepa Bulb Extract, Glycerín, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate.  Tetanolamín, metylparabén, propylparabén, 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820071330389

Špecifické referencie

ELIXIR Gél na jazvy,...

5,50 € 4,95 €