• Vypredané

TWINS Tek - krém na pätnú ostrohu so žraločím tukom, 20ml

7,90 €
S DPH

TWINS Tek - krém na pätnú ostrohu so žraločím tukom, 20ml 

Množstvo
Vypredané

Ostroha je degenerácia kalkaneu. Problém spočíva v nadmernom raste kosti pripomínajúcej hrot namiesto kalkaneu. Tento problém sa vyznačuje pomerne bolestivými pocitmi. Existuje niekoľko dôvodov na vznik ostrohy, ale najbežnejšie z nich zahŕňajú pozdĺžne ploché nohy, poranenia päty alebo zápal plantárneho svalstva. Pocit ostrohy sa niekedy porovnáva s nechtom v päte.           

Návod na použitie: Jemne votriete krém do päty 1-2 krát denne. Po nanesení krému sa odporúča zabaliť podrážku mäkkým, teplým materiálom a nechať nohy hodinu v kľude. VÝROBOK NIE JE LIEK                                                                                                                               

Zloženie (INCI): Aqua, glycerín, ceteareth-20, olej Zea mays (kukuričný), cetearylalkohol, dimetikón, trietanolamín, akryláty/ C10-30 alkylakrylátový krížový polymér, olej zo žraločej pečene, gáfor, olej z papriky annuum, extrakt z potentilla erecta, extrakt z listov Laurus nobilis, extrakt z medu vulgaris (orgován), extrakt z medu, Callisia fragrans extrac, extrakt z propolisu, extrakt z hlavných listov plantago, morská soľ (Maris Sal), olej z ovocia Juniperus communis, olej z listov Eucalyptus globulus, Olej Abies Sibirica, kyselina mravčia, propylénglykol (a), diazolidinyl močovina (a), metylparabén (a), propylparabén, limonén.   

Skladovanie: pri teplote od 5°C  do 25°C                                                                    

Krajina pôvodu: Rusko                                                                                                                                           

4607010245238

Špecifické referencie

TWINS Tek - krém na pätnú...

7,90 €