Višnevského balzam na revitalizáciu pokožky - 30g - HealthNA

7,90 €
S DPH 3-4

Višnevského balzam na revitalizáciu pokožky - 30g - HealthNA

Množstvo

Višnevského balzam pre rýchlu regeneráciu a ochranu poškodenej pokožky.

Ošetrite svoju pokožku s balzamom vytvoreným podľa osvedčenej receptúry profesora A. V. Višnevského. Ricínový olej a brezový decht predstavujú skvelú kombináciu účinných zložiek, ktoré urýchľujú proces regenerácie tkanív a poskytujú rýchlejšie hojenie. Dokonale vyživujú poškodenú pokožku. Majú regeneračný a vysušujúci účinok a dokonale čistia mazové žľazy pokožky. Spoľahlivo zabránia mokvaniu pokožky. Balzam je vhodný pri liečbe rán, popálenín a preležanín. Vďaka adsorpčným a vysušujúcim účinkom môžete balzam použiť  aj ako prevenciu pred vznikom dekubitov . Zároveň vám poskytne výbornú ochranu pred vznikom bolestivých otlakov. Krém/balzam má široké spektrum využitia.
Jeho pozitívne účinky na pokožku využijete aj v nasledovných prípadoch:

zápaly kĺbov/artritída/reuma
lymfadenitída
omrzliny
mokvavé mozole/otlaky
kožný absces
popáleniny
omrzliny
rany (vredy, preležaniny)

Zloženie: Ricinus Communis Seed oil, Silica, Bismuth, Tribromophenate

Spôsob použitia: Naneste tenkú vrstvu balzamu na postihnutú pokožku 1-2x denne, prípadne podľa potreby. Len na vonkajšie použitie.

UPOZORNENIE: Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti či precitlivenosti na niektorú zo zložiek. V prípade alergických reakcií prerušte používanie a poraďte sa s lekárom.

Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste, mimo dosahu detí, pri teplote do 25 ºC. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu: Lotyšsko

4750321301152

Špecifické referencie

Višnevského balzam na...

7,90 €