ECOLATIER micelárny sprchový gél „intenzívna hydratácia“ ALOE VERA, 350ml

6,10 €
S DPH 3-4

ECOLATIER micelárny sprchový gél „intenzívna hydratácia“ ALOE VERA, 350ml

Množstvo

Micelárny sprchový gél s organickým aloe vera je naplnený prírodnými a účinnými zložkami, jemne čistí pokožku a tonizuje ju. Jemné zloženie zanecháva pokožku pevnejšiu, hladšiu a mladšie vyzerajúcu. Produkt obsahuje viac ako 99% bylinných zložiek.

Aktívne a organické zložky: organický extrakt z aloe vera obsahuje vitamíny, aminokyseliny, minerály, polysacharidy, fytoncidy. Má vysokú biologickú dostupnosť a je prirodzeným stimulátorom regenerácie buniek a tkanív. Poskytuje hlbokú hydratáciu, pokožku upokojuje a robí ju jemnou.

Extrakt zo zeleného čaju dodáva pokožke pružnosť, nasýti ju biologicky aktívnymi a výživnými látkami.

Panthenol rýchlo upokojuje a opravuje veľmi suchú pokožku. Má aktívny regeneračný, zvlhčujúci a vyhladzujúci účinok, zabraňuje poškodeniu pokožky aktívnym slnkom, mrazom, popraskaním, zjemňuje a regeneruje.

Použitie: Naneste malé množstvo sprchového gélu na vlhkú pokožku alebo špongiu, napeňte a opláchnite vodou. Len na vonkajšie použitie.

Zloženie/INCI: Aqua with infusion of: Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Coco-Sulfate, Vegetable Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Saccharide Isomerate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Panthenol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate.

Upozornenie: kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na na jednotlivé zložky.

Skladovanie: pri teplotách medzi+ 5 ° až +25 °C

Krajina pôvodu: Srbsko

8606032060245

Špecifické referencie

ECOLATIER micelárny...

6,10 €