• Nové

TAIGA STORIES Agafia, čierny telový peeling bylinný, 300 ml

11,90 €
S DPH 3-4

TAIGA STORIES Agafia, čierny telový peeling bylinný, 300 ml

Množstvo

Prírodný čierny čistiaci telový peeling na báze 37 bylín a dreveného uhlia. Drevené uhlie vďaka svojim absorpčným vlastnostiam čistí pokožku a chráni ju pred znečistením životného prostredia. Zároveň pleť zbavuje prebytočného mazu, vďaka čomu je hladká a žiarivá. 37 liečivých bylín s komplexom vitamínov a stopových prvkov obnovuje, posilňuje a zvlhčuje pokožku, robí ju pevnou a pružnou. Soľ jemne odstraňuje odumreté epidermálne bunky, obnovuje prirodzenú minerálnu rovnováhu, zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky.

Použitie: Malé množstvo prípravku jemne vmasírujte do vlhkej pokožky, potom opláchnite teplou vodou.

Skladovanie:  Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Upozornenie: Kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na jednotlivé zložky. Zabráňte kontaktu s očami. Len na vonkajšie použitie. 

Zloženie/INCI: Chlorid sodný, glycerín, cetearylalkohol, maslo z butyrospermum Parkii, voda, kokamidopropylbetain, prášok z aktívneho uhlia, extrakt z koreňa Rhodiola Rosea*, extrakt z koreňa Scutellaria Baicalensis*, extrakt z kvetov/listov/stoniek Tanacetum Boreale*, mentha*, extrakt z listov Vaccina* Výťažok z ovocia*, Výťažok z pestreca mariánskeho*, Výťažok z Artemisia Vulgaris*, Výťažok z listov šalvie lekárskej*, Výťažok z kvetov Calendula Officinalis*, Výťažok z kvetov Chamomilla Recutita*, Výťažok z koreňa Arctium Lappa*, Výťažok z Hypericum Perforatum*, Výťažok z Achillea Millegarislegia*, Výťažok z Achillea Millegarislegia V Extrakt*, Extrakt z koreňa kosatca Sibirica*, Extrakt z Dasiphora Fruticosa*, Extrakt z kvetov/listov/stoniek Hesperis Sibirica*, Extrakt z listov Arctostaphylos Uva Ursi*, Extrakt z koreňa Angelica Archangelica*, Extrakt z listov Dryopteris Filix-Mas*, Extrakt z veľkých listov Plantago* , extrakt z listov/stoniek Rhododendron Adamsii*, extrakt z Usnea Barbata*, olej zo semien Helianthus Annuus*, extrakt z kvetov Arnica Montana*, extrakt zo Schizandra Chinensis*, extrakt z Urtica Dioica*, extrakt z listov Melissa Officinalis*, extrakt z kvetu/listu Origanum Vulgare *, extrakt z Flavocetraria nivalis*, extrakt z listov Ribes Nigrum*, extrakt z Eleutherococcus Senticosus*, extrakt z vetvy/ploda/listu Juniperus Communis*, extrakt z plodov Sorbus Aucuparia*, extrakt z kvetov/listov/stoniek Nepeta Sibirica*, extrakt z plodov hrochovca*, extrakt z plodov hrochovitých* Rosa Canina Fruit Oil*, Rubus Idaeus Leaf Extract*, Thymus Serpillum Oil, Kyselina citrónová, Benzylalkohol, Sorbát draselný, Benzoát sodný, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720, CI 16255, Limonene, Linalool.

(*) - Ingrediencie z ekologického poľnohospodárstva 

Krajina Pôvodu: EU

4743318101958

Špecifické referencie

TAIGA STORIES Agafia,...

11,90 €