• Nové

ECOLATIER GREEN sprchový olej výživný a regeneračný kokos, 250 ml

8,90 €
S DPH 3-4

ECOLATIER GREEN sprchový olej výživný a regeneračný kokos, 250 ml

Množstvo

Sprchový olej na báze prírodných a organických zložiek jemne čistí a tonizuje pokožku. Jemné zloženie sa pri kontakte s vodou zmení na hodvábnu penu. Znižuje stres a únavu. Pokožka sa stáva hodvábne jemnou, zdravou, hydratovanou a jemne voňavou. Priateľské k vegánom.

Bio kokosový olej je za studena lisovaný z čerstvých, bio kokosových orechov, je bohatý na vitamíny a esenciálne mastné kyseliny, ktoré posilňujú bariérovú funkciu pokožky a zabraňujú dehydratácii, odstraňujú drsnosť pokožky. Účinne hydratuje a vyživuje pokožku. Kozmetika s kokosovým olejom dodá pokožke pružnosť. Ylang-Ylang voda tonizuje, zjemňuje, obnovuje pokožku. Aminokyseliny zvlhčujú pokožku a obnovujú ju.

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, opláchnite teplou vodou. Len na vonkajšie použitie.

Skladovanie:  Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Upozornenie: Kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na jednotlivé zložky. Zabráňte kontaktu s očami. Len na vonkajšie použitie. 

Zloženie/INCI: Voda, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Cocamidopropylbetaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Acryláts Copolymer, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter, Cananga Soor a Lacta Flower, Cananga Odorata Flower Arginín, kyselina asparágová, PCA, glycín, alanín, serín, valín, prolín, treonín, izoleucín, histidín, fenylalanín, tokoferylacetát, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, parfum, kumarín, citronellol, limonén. 

(*) - Ingrediencie z ekologického poľnohospodárstva 

Krajina Pôvodu: Srbsko

8606032060139

Špecifické referencie

ECOLATIER GREEN sprchový...

8,90 €