Balzám Biely Tiger, 25 ml

4,50 €
S DPH 3-4

Balzám Biely Tiger, 25 ml

Množstvo

Pôvodnú receptúru vyvinul v 70. rokoch 19. storočia slávny čínsky bylinkár O Chu Kin. Balzam pomenovaný po tigrovi najprv obsahoval tigrie kosti; táto zložka sa v čínskej medicíne používa už viac ako 1500 rokov na liečbu bolesti, zápalov a na posilnenie svalov. Dnes krém „Biely tiger“ pozostáva výlučne z bylinných zložiek.

Účinné látky:

Gáfor - lokálne anestetikum a antimikrobiálne činidlo, podporuje výtok spúta. Pod vplyvom gáfru sa zlepšuje dýchacia funkcia pľúc.

Mentol po vtieraní do pokožky vyvoláva pocit chladu, ľahkého brnenia, pôsobí mierne lokálne anesteticky a má aj antiseptické vlastnosti.

Esenciálny olej z mäty piepornej má baktericídny, antivírusový, protiplesňový účinok. Je to febrifúge. Podporuje obnovu hlasu v prípadoch laryngitídy.

Esenciálny olej Cajeput je jedinečný esenciálny olej, ktorý má analgetický, antispazmodický a antiseptický účinok. Jeden z najsilnejších éterických olejov na zmiernenie horúčky, expektorans, diaforetikum.

Esenciálny olej Close má výrazný protizápalový účinok, výrazný relaxačný účinok na hladké svalstvo, aktivuje imunitný systém, zvyšuje pohyblivosť kĺbov, silný repelent.

Vlastnosti: zmierňuje bolesti spojené s artritídou, reumatizmom, únavou, natiahnutím väzov a svalov; zmierňuje podráždenie po uštipnutí hmyzom; má chladivý účinok.

Odporúčania na použitie: ako pomôcka pri bolestiach spojených s artrózou, reumatizmom, únavou, natiahnutými väzmi a svalmi a pri prechladnutí, používa sa na masáže a inhalácie.

Spôsob použitia: Naneste potrebné množstvo krému na čistú, suchú pokožku a masážnymi pohybmi vtierajte až do úplného vstrebania.

Pozor: nenamáčajte oblasti pokožky minimálne hodinu po aplikácií. Po použití si dôkladne umyte ruky mydlom a teplou vodou.

Kontraindikácie: epilepsia, nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy, individuálna intolerancia na zložky krému. Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu so sliznicami a očami. V prípade kontaktu dôkladne opláchnite vodou.

Držte mimo dosahu detí. Skladujte od +5 do +25 °C. Len na vonkajšie použitie. Nie je to liek.

Zloženie / INCI: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Parafín, Gáfor, Mentol, Bylinný olej Mentha Arvensis, Olej z kajaputu Melaleuca Leucadendron, Olej z listov Eugenia Caryophyllus, Fenoxyetanol, Metylparabén, Propylparabén, 2-Bromo-2-Nitropropane

Krajina pôvodu: UA

4820058213742

Špecifické referencie

Balzám Biely Tiger, 25 ml

4,50 €