Evalar Laminária (morská riasa ) ,100 tab.

13,90 €
S DPH 3-4

Evalar Laminária (morská riasa ) ,100 tab.

100% prírodný jód – výživový doplnok. Laminária (morská riasa ) je zdrojom organicky viazaného jódu a obsahuje súčasne rad ďalších minerálov. 

Množstvo

100% prírodný jód – výživový doplnok. Laminária (morská riasa ) je zdrojom organicky viazaného jódu a obsahuje súčasne rad ďalších minerálov. Je veľmi vhodná na doplnenie chýbajucích minerálnych látok aj vlákniny do organizmu. Návod na použitie: dospelí 1 tableta 1krát denne s jedlom.

Ingredients/INCI: Laminária Japonica -166mg, objemové činidlá: mikrokryštalická celulóza - 30mg, maltodextrin a škrob, oxyd kremičitý, protihrudkovacia látka: stearan vápenatý.

Kontraindikácie: Neodporúča sa ľuďom s individuálnou neznášanlivosťou na niektorú zo zložiek prípravku, tehotenstvo, dojčenie.  Pred použitím sa odporúča konzultovať so svojím lekárom.

Podmienky skladovania: Skladovať pri teplote 5-20°C.Po otvorení skladovať na tmavom a chladnom mieste. Udržiavať mimo dosahu detí.

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Musí sa uskladňovať mimo dosahu malých detí. Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek.

Krajina pôvodu: Rusko 

4602242001843

Špecifické referencie

Evalar Laminária (morská...

13,90 €