EVALAR ZINOK Chelát 100 tabliet x 0,5g

14,40 €
S DPH 3-4

EVALAR - ZINOK Chelát 100 tabliet x 0,5g

Množstvo
Posledné kusy v sklade

Výživový doplnok, neobsahuje laktózu, GMO, cukor, lepok, titanium dioxid, sóju, vegánske.

Chelátová forma je dnes najdostupnejšou formou minerálov, ide o kombináciu minerálu a aminokyseliny (organickej a anorganickej). Nášmu telu je najbližšie chelátovaná forma minerálov.  Cheláty nevyžadujú ďalšie biochemické transformácie, pretože sú už pripravené na absorpciu v tele.

Prvý chelátovaný zinok v kombinácii s aminokyselinami poskytujúci maximálnu absorpciu Zinku. Chelát zinku sa ľahko vstrebáva a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Výhody: Na posilnenie imunitného systému, zabránenie vypadávaniu vlasov, antioxidačná ochrana organizmu. Obsah v 1 tablete (denný príjem) a % primeraného denného príjmu: Zinok 25 mg 167 %*

Dávkovanie: Dospelí - 1 tableta denne s jedlom. Vhodné aj pre tehotné a kojace ženy. Trvanie prijatia - 1 mesiac.  Ak je to potrebné, priebeh prijatia sa môže opakovať.

Kontraindikácie: Individuálna neznášanlivosť na zložky. Pred použitím sa odporúča konzultovať s lekárom.

UPOZORNENIE: Pred použitím sa odporúča konzultovať s lekárom. Individuálna neznášanlivosť komponentov. Nepoužívajte doplnky výživy ako náhradu za plnohodnotnú a vyváženú stravu.Nie je to liek. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku!

Zloženie/INCI: mikrokryštalická celulóza (nosič), bisglycinát zinočnatý; zložky filmového poťahu (potravinové prísady): hydroxypropylmetylcelulóza (zahusťovadlo), tween 80 (emulgátor), polyetylénglykol (leštidlo); stearát vápenatý, amorfný oxid kremičitý (protihrudkujúce látky), kroskaramelóza (nosič) v jednej tbl. Chráňte pred slnečným žiarením pri teplote nie vyššej ako 25C.

Krajina pôvodu: Rusko. 

4602242023326

Špecifické referencie

EVALAR ZINOK Chelát 100...

14,40 €