Befungin forte - extrakt z čagy - 90 ml - HealthNA

14,90 €
S DPH 3-4

Befungin forte - extrakt z čagy - 90 ml - HealthNA

Množstvo
Posledné kusy v sklade

 Čaga je známa a vysoko cenená drevokazná huba, ktorá má už dlhé roky tradičné využitie v sibírskom, kórejskom, čínskom aj severoeurópskom ľudovom liečiteľstve a používa sa na rôzne liečebné účely. Mnohí ju nazývajú „ kráľovná húb “ alebo „ huba nesmrteľnosti“. 

Spôsob užívania: Befungin je extrakt na prípravu perorálneho roztoku. Pred použitím pretrepte a zrieďte teplou prevarenou vodou: 1 čajová lyžička prípravku (5 ml) na 40 ml vody. Odporúčané dávkovanie: Odporúčaná denná dávka pre dospelých je 3x denne 1 polievková lyžica (15ml) pripraveného roztoku pred jedlom. Užívať cca. 3-5 mesiacov, opakovane sa môže konzumovať po prestávke 7-10 dní. Denná dávka pripraveného roztoku čagy - 3 polievkové lyžice (45 ml) obsahuje cca. 4,5 g čagy. 

UPOZORNENIE: Neprekračujte predpísanú odporúčanú dávku. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti či precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Užívanie nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Skladovanie: skladujte na tmavom mieste, mimo dosahu detí, pri teplote do 25 ºC. 

Krajina pôvodu: Litva

4751012580849

Špecifické referencie

Befungin forte - extrakt z...

14,90 €