Chlorofilipt na hrdlo a vírusy s extraktom z eukalyptu - 20 tabliet - ViolaHerb

5,90 €
S DPH 3-4

Chlorofilipt na hrdlo a vírusy s extraktom z eukalyptu - 20 tabliet - ViolaHerb

Množstvo

Eukalyptus priaznivo pôsobí na horné dýchacie cesty, znížuje podráždenie hrdla a hlasiviek.

Tieto tablety pochádzajú z rastlénného extraktu z eukalyptu. Ten, vďaka svojím liečivým účinkom stimuluje imunitný systém v boji proti vírusom, bojuje s plesňami a parazitmi, ktoré môžu neskôr spôsobiť infekcie. Ako prírodné antibiotikum zabíja aj rezistentné kmene stafylokokov , streptokokov či pneumokokov. Je to úžasné prírodné antibakteriálne a protizápalové činidlo.  Upokojuje kŕče a zmierňuje horúčku, spomaľuje šírenie a množenie patogénnych húb, baktérií - najmä Enterococcus, Staphilococcus, Candida albicans, Helicobater pyroli.

Použitie a dávkovanie: dospelí a deti nad 12 rokov: 1 tabletu 5x denne rozpustiť v ústach, dĺžka užívania: 14 dní. V prípade potreby je možné príjem opakovať.

Denná dávka (5 tabliet) obsahuje: 125mg extraktu z eukalyptu.

Zloženie/INCI: monohydrát dextózy, plnidlo:mikrokryštalická celulóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová,extrakt z listoveukalyptu, protihrudkujúca látka: horečnaté soli mastných kyselín

UPOZORNENIE: Nie je určené pre deti do 12 rokov, počas tehotenstva a dojčenia. Neprekračovať odporúčané dávkovanie. Výrobok nepoužívať ako náhradu pestrej stravy. Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky produktu.Chráňte pred slnečným žiarením pri teplote nie vyššej ako 25°C. 

Krajina pôvodu: Lotyšsko

4751022436952

Špecifické referencie

Chlorofilipt na hrdlo a...

5,90 €