• Vypredané

100% VEGAN, Kolagén staviteľ, 60 tab.

24,90 €
S DPH

100% VEGAN, Kolagén staviteľ, 60 tab.

Množstvo
Vypredané

Kolagén staviteľ obsahuje: selén + zinok + kyselina hyalurónová + acerola, je vhodný pre vegánov.

Vitamín C prispieva k normálnej produkcii kolagénu, ktorý je nevyhnutný pre normálne fungovanie pokožky, krvných ciev, kostí, chrupaviek a zubov. Vitamín C prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Zinok pomáha zabezpečiť normálny metabolizmus mastných kyselín, podporuje normálnu syntézu bielkovín. Zinok pomáha udržiavať zdravie vlasov, nechtov a pokožky a tiež prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Selén pomáha udržiavať zdravie vlasov a nechtov, prispieva k normálnemu fungovaniu imunitného systému a ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Vitamín D pomáha udržiavať zdravie kostí a zubov, fungovanie imunitného systému a svalov a vitamín D je nevyhnutný pre proces delenia buniek.

Použitie: Pre dospelých - 2 tablety denne po jedle s pol pohárom vody

 2 tablety obsahujú: extrakt z pšeničných klíčkov (1:1) (300 mg), vitamín C z kyseliny L-askorbovej a aceroly - extrakt z plodov divokej čerešne (Malpighia glabra) (206 mg) - NRV: 257,5 %*, kyselina hyalurónová (100 mg), zinok (20 mg) – NRV: 200%, selén (110 μg) – NRV: 200%, Vitamín D (10 μg) – NRV: 200%, *NRV – referenčná výživová hodnota

Zloženie/INCI: objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza, extrakt z pšeničných klíčkov, granulovaná kyselina L-askorbová, kyselina hyalurónová, acerola - ovocný extrakt z divokej čerešne (Malpighia glabra), dihydrát citrátu zinočnatého, spojivo: hydroxypropylmetylcelulóza, kvasinky obohatené selénom, stabilizátor: zosieťovaná karboxymetylcelulóza sodná soľ, cholekalciferol, protihrudkujúce činidlá: horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý.

 UPOZORNENIE: Nepoužívajte doplnok výživy ako náhradu za plnú a vyváženú stravu! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladujte pri teplote 15-25 °C v suchu.

 Krajina pôvodu: Lotyšsko 

4751028870255

Špecifické referencie

100% VEGAN, Kolagén...

24,90 €