ViolaHerb Mukaltin, tablety, 20 tab.

3,10 €
S DPH 3-4

ViolaHerb Mukaltin, tablety, 20 tab.

Množstvo

Extrakt z koreňa Althey uľahčuje dýchanie a má upokojujúci účinok na hrdlo a dýchacie cesty.

Info o mukaltine: Starý osvedčený prostriedok proti kašľu po niekoľko generácií sa stal Mukaltin. Mnohí vedia tieto šedo-hnedé tablety na základe prírodných rastlinných zložiek - koreň  Althaea.

Jeho užitočné vlastnosti sú známe už od staroveku - Tradičná medicína odporúča používať rastliny pre liečbu dýchacích ciest, tráviaceho a imunitného systému. Althey má nielen silný, ale veľmi silný účinok na priedušky. Táto jedinečná schopnosť rastliny sa odráža v tabletách Mukaltin. Po niekoľko desaťročí je liek jedným z najlepších expektorantov, pričom má tiež protizápalové vlastnosti. Mechanizmus účinku lieku je nasledovné: začína byť absorbované do úst, ale väčšina živín do krvného obehu zo žalúdka. Prechádza cez pečeň, jeho zložky zlepšujú funkciu buniek tvoriacich hlien, čo urýchľuje ich sekréciu. Mukaltin by sa nemal užívať spoločne s liekmi, ktoré obsahujú kodeín.

Použitie: 6 tabliet (denná dávka) obsahuje: 300 mg suchého extraktu z koreňov ibišteka lekárskeho (Althaea officinalis).

Zloženie: regulátor kyslosti kyselina vínna, hydrogénuhličitan sodný, suchý extrakt z koreňov ibišteka, kukuričný škrob, protihrudkujúca látka, horečnaté soli mastných kyselín.

Spôsob použitia: Dospelí: 1-2 tablety 2-3x denne pred jedlom. Deti od 3 rokov: 1 tableta 1-2x denne pred jedlom (možno rozpustiť v 1/3 šálky (75 ml) teplej vody).

Upozornenie: Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti zložiek, počas tehotenstva a dojčenia. Neužívajte výživové doplnky ako náhradu plnohodnotnej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte pri teplote do +25°C, chráňte pred svetlom a mimo dosahu detí.

Krajina pôvodu: Lotyšsko

4751042990052

Špecifické referencie

ViolaHerb Mukaltin,...

3,10 €