Narsharab - Omáčka z granátových jabĺk, 340g SHAHNAR

9,90 €
S DPH 3-4

Naša omáčka Narsharab 340g, ktorá sa vyrába zo šťavy granátových jabĺk v pomere 1 k 10 je unikátnym dochucovadlom. Na jej výrobu sa odparí 3-4 litrov šťavy, následne na celé množstvo je pridaných 5% trstinového cukru. Príprava omáčky a výroba odparovaním je dôkladná, aby chuť bola výrazná a naozaj jemná. Omáčka neobsahuje žiadne konzervanty ani dochucovadlá.

Omáčka má množstvo využití , pripomína balzamiko či granátovú melasu.

Množstvo

Narsharab - Omáčka z granátových jabĺk. Prírodný a ekologicky čistý produkt. 

Granátové jablká sú vypestované na ich vlastných plantážach, kde sú spracované do finálneho produktu.  

Ide o kvalitné certifikované produkty značky ShahNar, ktoré sú vyrobené a spracované pod jednou strechou "IN THE HOUSE" 

Omáčka Narsharab z granátových jabĺk zahŕňa skoro všetky vlastnosti ako aj šťava.

Na výrobu jednej fľaše omáčky sa spotrebuje 3-4 litrov surovej šťavy.

Narsharab", národná kulinárska značka azerbajdžanskej

kuchyne, je omáčka vyrobená zo šťavy z granátových jablk,

ktorá sa zvyčajne používa ako korenie do jedál z rýb a mäsa,

najmä do kebabou.

Vlastnosti ovocia z granátového jablka, vrátane vysokého

množstva vitamínu C, ovocných kyselín a antioxidantov, sa plne

odrážajú u ,,Narsharab".

✓ Prirodzene pestované

✓ Ekologické

✓ Profesionálna výroba

Zloženie: 100% šťava z granátových jabĺk (nie z koncentrátu) , trstinový cukor.

Objem: 340 g

Výživové údaje na 100 g

Energia (kcal/kJ) 292/1222

Tuky (g) 0,02

Z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0

Sacharidy (g) 70

z toho cukry (g) 3,5

Bielkoviny (g) 0,5

 Soľ (g) 0

Skladovať pri teplote 0-25°C a relatívnej vlhkosti max 75%. Po otvorení skladujte v chladničke.

Výživové hodnoty 100 ml Energia (kcal) 292 kcal Proteín (g) 0.5 Tuky (g) 0.02 Sacharidy (g) 70

TIP na RECEPT: Bravčová panenka, napacovať ju do omáčky z granátového jablka min. na 8 hod. Na panvici na olivovom oleji zatiahnuť z každej strany po 30 sek. panenku osoliť , okoreniť.  Výpek aj zvyšnú omáčku z napacovania zliať do jednej misy na pečenie. Do vyhriatej rúry na 100°C dať zakryté piecť na 1 hodinu. Neotvárať počas pečenia.

Ďalšie využitie omáčky (balzamika) : ostatné mäso - napacovať: hovädzie , jahňacie, kozacie, capko, divina, jelenie ( mäso podľa svojho výberu a chuti, nakoľko omáčkou dodáte mäsu znamenitú chuť ) 

Na ryby : pac alebo omáčka v kombinácií s koreninami

Ku syrom (mäkký/tvrdý): veľmi dobrá kombinácia chutí k syrom za studena, ku grilovaným a pečeným syrom (omáčka, dochutenie)

Omáčky k mäsu: je vhodná na kombináciu s akýmkoľvek mäsom, zjemniť omáčku môžete smotanou, šľahačkou, koreniny podľa vlastného výberu

Dochutenie: studeného šalátu (zálievka) , rôzne druhy kaše (dochutenie) , muslli (dochutenie), s bielym jogurtom a ovocím (dochutenie), na palacinky, dolky, vafle (gofry) 

Do pečenia na potretie korpusu, plnka do koláčov, kombinácia do krémov v pečení

Krajina pôvodu: Azerbajdžan

"Shahnar" je jedným z najväčších pestovateľov granátových jabĺk v Azerbajdžane. Už viac ako desať rokov fungujeme pod heslom "Našou odlišnosťou je naša kvalita". Naše produkty sú špeciálne pripravované z vysoko kvalitných odrôd granátového jablka pestovaných podľa medzinárodných štandardov, o ktoré sa starajú vysokokvalifikovaní agronómovia v granátových sadoch vysadených na 60 hektároch pôdy v dedine Karrar v oblasti Kurdamir v Azerbajdžane.

www.granatovejablko.sk

4760167580031

Špecifické referencie

Mohlo by vás zaujať aj

Narsharab - Omáčka z...

9,90 €