
Granátová šťava 100% -...
granátová šťava, 100% prírodná, bez cukru, vitamíny, tráviaci...
Naša omáčka Narsharab 340g, ktorá sa vyrába zo šťavy granátových jabĺk v pomere 1 k 10 je unikátnym dochucovadlom. Na jej výrobu sa odparí 3-4 litrov šťavy, následne na celé množstvo je pridaných 5% trstinového cukru. Príprava omáčky a výroba odparovaním je dôkladná, aby chuť bola výrazná a naozaj jemná. Omáčka neobsahuje žiadne konzervanty ani dochucovadlá.
Omáčka má množstvo využití , pripomína balzamiko či granátovú melasu.
Narsharab - Omáčka z granátových jabĺk. Prírodný a ekologicky čistý produkt.
Granátové jablká sú vypestované na ich vlastných plantážach, kde sú spracované do finálneho produktu.
Ide o kvalitné certifikované produkty značky ShahNar, ktoré sú vyrobené a spracované pod jednou strechou "IN THE HOUSE"
Omáčka Narsharab z granátových jabĺk zahŕňa skoro všetky vlastnosti ako aj šťava.
Na výrobu jednej fľaše omáčky sa spotrebuje 3-4 litrov surovej šťavy.
Narsharab", národná kulinárska značka azerbajdžanskej
kuchyne, je omáčka vyrobená zo šťavy z granátových jablk,
ktorá sa zvyčajne používa ako korenie do jedál z rýb a mäsa,
najmä do kebabou.
Vlastnosti ovocia z granátového jablka, vrátane vysokého
množstva vitamínu C, ovocných kyselín a antioxidantov, sa plne
odrážajú u ,,Narsharab".
✓ Prirodzene pestované
✓ Ekologické
✓ Profesionálna výroba
Zloženie: 100% šťava z granátových jabĺk (nie z koncentrátu) , trstinový cukor.
Objem: 340 g
Výživové údaje na 100 g
Energia (kcal/kJ) 292/1222
Tuky (g) 0,02
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0
Sacharidy (g) 70
z toho cukry (g) 3,5
Bielkoviny (g) 0,5
Soľ (g) 0
Skladovať pri teplote 0-25°C a relatívnej vlhkosti max 75%. Po otvorení skladujte v chladničke.
Výživové hodnoty 100 ml Energia (kcal) 292 kcal Proteín (g) 0.5 Tuky (g) 0.02 Sacharidy (g) 70
TIP na RECEPT: Bravčová panenka, napacovať ju do omáčky z granátového jablka min. na 8 hod. Na panvici na olivovom oleji zatiahnuť z každej strany po 30 sek. panenku osoliť , okoreniť. Výpek aj zvyšnú omáčku z napacovania zliať do jednej misy na pečenie. Do vyhriatej rúry na 100°C dať zakryté piecť na 1 hodinu. Neotvárať počas pečenia.
Ďalšie využitie omáčky (balzamika) : ostatné mäso - napacovať: hovädzie , jahňacie, kozacie, capko, divina, jelenie ( mäso podľa svojho výberu a chuti, nakoľko omáčkou dodáte mäsu znamenitú chuť )
Na ryby : pac alebo omáčka v kombinácií s koreninami
Ku syrom (mäkký/tvrdý): veľmi dobrá kombinácia chutí k syrom za studena, ku grilovaným a pečeným syrom (omáčka, dochutenie)
Omáčky k mäsu: je vhodná na kombináciu s akýmkoľvek mäsom, zjemniť omáčku môžete smotanou, šľahačkou, koreniny podľa vlastného výberu
Dochutenie: studeného šalátu (zálievka) , rôzne druhy kaše (dochutenie) , muslli (dochutenie), s bielym jogurtom a ovocím (dochutenie), na palacinky, dolky, vafle (gofry)
Do pečenia na potretie korpusu, plnka do koláčov, kombinácia do krémov v pečení
Krajina pôvodu: Azerbajdžan
"Shahnar" je jedným z najväčších pestovateľov granátových jabĺk v Azerbajdžane. Už viac ako desať rokov fungujeme pod heslom "Našou odlišnosťou je naša kvalita". Naše produkty sú špeciálne pripravované z vysoko kvalitných odrôd granátového jablka pestovaných podľa medzinárodných štandardov, o ktoré sa starajú vysokokvalifikovaní agronómovia v granátových sadoch vysadených na 60 hektároch pôdy v dedine Karrar v oblasti Kurdamir v Azerbajdžane.
www.granatovejablko.sk
granátová šťava, 100% prírodná, bez cukru, vitamíny, tráviaci...