SHAHNAR 100% šťava - za studena listovaná z granátových jabĺk, 1l

8,99 €
S DPH 3-4

SHAHNAR 100% šťava - za studena listovaná z granátových jabĺk, 1l

Množstvo

Priamo lisovaná šťava z granátových jabĺk, bez pridaného cukru, bez pridaných konzervačných látok. 

Granátové jablká sú vypestované na ich vlastných plantážach, kde sú spracované do finálneho produktu.  Na výrobu šťavy sa používa 3 až 3,5kg granátových jabĺk. Ide o kvalitné certifikované produkty značky ShahNar, ktoré sú vyrobené a spracované pod jednou strechou "IN HOUSE" 

Šťava z granátového jablka je priamo lisovaná za studena a ekologicky čistá, vyrobená z prírodného ovocia, bez pridaného cukru a bez konzervantov.
Filtrovaná a jemne pasterizovaná pri teplote +65°C .

Je prospešná pre tráviaci systém. Taníny, pektin a folacín v šťave odstraňujú zápalové ochorenia tráviaceho traktu, normalizujú a aktivujú žalúdok a zlepšujú trávenie a chuť do jedla. Podporuje liečbu rakoviny prsníka a prostaty, upravuje krvný tlak a tým chráni kardiovaskulárnu sústavu. Pomáha tiež pri bolesti kĺbov, zabraňuje poškodzovaniu chrupaviek. Šťava z granátového jablka obsahuje tiež veľké množstvo flavonoidov, trieslovín a kyselinu ellagovú.

Preto sa táto šťava môže pochváliť tým, že je vyrobená zo 100% čerstvého a zrelého ovocia. Granátové jablko je veľmi zaujímavé ovocie, v ktorom je niekoľko šťavnatých zŕn.

Plod je bohatý na vitamíny: A, B1, B2, B3, B9, C, E, a minerály: fosfor, chlór, draslík, sodík, kremík, vápnik, zinok, horčík, mangán, meď, aminokyseliny, kyselinu citrónovú, kyselinu jablčnú, flavonoidy.

Výskum ukázal, že kyselina ellagová má významné antioxidačné, protinádorové, antimutagénne a protizápalové vlastnosti. Svojim protirakovinové účinky vďačí najmä pre svoje schopnosti eliminovať voľné radikály v tele a inaktiváciu karcinogénov.

100% prírodné šťavy sú špeciality, ktoré nielenže chutia, ale obsahujú veľké množstvo vitamínov, minerálov a stopových prvkov, vrátane fytochemikálií. Ide o zdravú potravinu plnú výživy, vhodnú pre deti, športovcov, starších ľudí a pre všetkých, ktorí chcú podporiť zdravie. Fytochemikálie sú čisto prírodné, vysoko aktívne látky, ktoré podporujú ochranu organizmu. 

Skladovanie na suchom a chladnom mieste, po otvorení skladujte pri teplote 0-6°C. Možná usadenina na dne je prirodzeného charakteru a nie je závadou.

Zloženie: 100% šťava z granátových jabĺk (nie z koncentrátu)

Odporúča sa pri: pri cukrovke, vysokom cholesterole, poruchách tráviaceho systému, hemoroidoch, krčových žilách a nachladnutí. Taktiež sa užíva pri problémoch s cievami, zápalmi ale aj pri onkologických problémoch

Krajina pôvodu: Azerbajdžan

"Shahnar" je jedným z najväčších pestovateľov granátových jabĺk v Azerbajdžane. Už viac ako desať rokov fungujeme pod heslom "Našou odlišnosťou je naša kvalita". Naše produkty sú špeciálne pripravované z vysoko kvalitných odrôd granátového jablka pestovaných podľa medzinárodných štandardov, o ktoré sa starajú vysokokvalifikovaní agronómovia v granátových sadoch vysadených na 60 hektároch pôdy v dedine Karrar v oblasti Kurdamir v Azerbajdžane.

www.granatovejablko.sk

4760167580017

Špecifické referencie

Mohlo by vás zaujať aj

SHAHNAR 100% šťava - za...

8,99 €